Водихме конструктивни разговори с партиите за СОС. БСП и Възраждане се

...
Водихме конструктивни разговори с партиите за СОС. БСП и Възраждане се
Коментари Харесай

Бонев: ГЕРБ саботират управлението на града

Водихме градивни диалози с партиите за СОС. Българска социалистическа партия и " Възраждане "  се отзоваха, ГЕРБ изрично отхвърлиха. Преминаха през разнообразни катарзиси и превръщане на палачинката. Тези хора нямат никакво желание да бъдат градивни и съветът да проработи. Тяхната единствена цел е да саботират ръководството на града, удряйки ръчната спирачка на София. Това сподели за " Твоят ден " общинският консултант от ПП–ДБ–СС.

По думите му преценката на Политическа партия е била вярна да не издигне претендент за отминалото съвещание. " Направихме всички обществени кардинални старания, с цел да намерим болшинство и да има избор на ръководител. Да се разберем за политиките и целите в идващите месеци. Искахме да оставим настрани разликите си с ГЕРБ и да забележим дали е допустимо да подкрепим елементи от техните стратегии. Трудно мога да си показва да ме поддържат, тъй като подлагах на критика остро всеки кусур на тяхното ръководство на София. При другите обаче не разбирам неналичието на единодушие, в случай че личността не е проблем ", разяснява той.

Според него на 7 декември ще се разбере дали ще има нов претендент на ПП–ДБ–СС. " Групата на ГЕРБ в СОС е разцепена, пробват се да вкарват клинове сред мен и Терзиев. Ние обаче сме извънредно единни. Проф. Лилков е неоспорим престиж, само че ръководител би трябвало да е по-центристки надъхан човек, с цел да има валенции и вляво, и вдясно ", уточни Бонев.

Той разяснява и някои от проблемите на столицата. " София е разграничена на 19 зони, свързани с компании за поддръжка на зелената система. В един и същи региони има няколко компании, които дават отговор за разнообразни зелени елементи. Цари цялостен безпорядък в държавната компания. Ще представим доказателства за измами с договорите. За първите 11 месеца са им дадени 17 млн. лв. за поддръжка ", изясни той.  

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР